Kalahari

Waarom de keuze voor Kalahari?

*Huidverbetering en wellness

* Dierproefvrij

*Vrij van parabenen

*Vrij van minerale oliën

* Vrij van sulfaten, derivaten, propyleenglycol en formaldehyde

      

 Kalahari Lifestyle werd geïnspireerd door een buitengewone reis die begon in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika.


Carina Franck, oprichter en directeur van Kalahari Lifestyle International is opgegroeid op een boerderij in de natuur van Afrika, ze vulde haar dagen met het verkennen van de geheimen van haar woestijnen speeltuin. Haar nieuwsgierige aard leidde tot de ontdekking van oude geheimen over natuurlijke gezondheid en welzijn die generaties lang verborgen lagen in de woestijn. Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.
Dit inspireerde haar tot het creëren van een reeks eersterangs huid en lichaamsproducten die niet alleen de aardse goedheid van de natuur, maar ook de unieke, zintuiglijke ervaring van Afrika zou vangen.


Missie
Kalahari Lifestyle heeft als missie om bij iedere behandeling een zichtbare huidverbetering te geven aan de klant zonder concessies. Ieder retail product moet doen wat het beloofd en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Assortiment
Het Kalahari assortiment is meer dan een natuurlijke huidverbeterende behandeling, het is een ervaring uit Afrika zelf. De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en de zeldzame geuren allemaal gewikkeld in de leven scheppende goedheid van de natuur. De Kalahari Lifestyle ervaring is een intieme reis die de oude geheimen van Afrika in contact brengt met de gebruiker door middel van aanraking, geluid, geur en visuele interactie. Elke behandeling is specifiek aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu en creëren samen de ultieme wellness beleving.

Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten; hebben Carina en haar team van ontwikkelaars de eenvoudige goedheid van Gods schepping in elk Kalahari product vastgelegd. Superieure plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samengebracht tot kwalitatieve huidverzorgingsproducten die uw huid voeden en herstellen.

Duurzaamheid
“De aarde samen met de prachtige natuur zijn een geschenk van God – Ik heb mijn leven gewijd aan het ontdekken hoe we deze giften in ons voordeel kunnen gebruiken, zonder nadelige gevolgen voor de natuur zelf.” Kalahari Lifestyle werkt uitsluitend samen met gerenommeerde Phytotrade organisaties en gecertificeerd duurzame bronnen. Onze strenge eco-bewustzijn protocollen waarborgen de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen.

 Maatschappelijk verantwoord

Bij aankoop van een Kalahari product draagt u zonder moeite een steentje bij aan het Kalahari Food Programme, deze verstrekt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families, Medical Outreach Programme, die ervoor zorgt dat verschillende gemeenschappen in heel zuid Afrika gratis medische zorg ontvangen, het Bead Project, bij aankoop van een handgemaakt kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund, Micro Business Development, ondersteunt mensen door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren. 

 

 Boek hier eenvoudig uw afspraak via de website van Haarrevolutie:


Plaats hier uw review:

Commentaren: 1
  • #1

    Chantal Van Der Meer (vrijdag, 28 augustus 2020 18:09)

    Een heerlijke professionele ontspannings massage gehad. Echt een aanrader voor iedereen!!!


Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina en instagram: