Bij Gewoon Mooi kan je terecht voor een heerlijke ontspannen behandeling maar vooral voor huidverbetering, denk hierbij aan huidveroudering, acné, pigment vlekken, extreem droge of gevoelige huid. Graag adviseer ik je bij een van deze specifieke huidproblemen over het juiste behandelingstraject. Tijdens de eerste afspraak maken we samen een behandelplan wat bestaat uit het afwisselen van zeven effectieve behandelingen en het juiste advies over producten voor thuis waarmee je jouw huid kan onderhouden om zo je huid optimaal te verbeteren! Wil je graag eens kennis maken met de producten van Kalahari dan kan je instappen met de Gewoon Mooi Brons, dit is een fijne basisbehandeling en is geschikt voor elk huidtype.

Meet & Treat

Alleen voor nieuwe klanten

45 min | Intake + Behandeling

Een perfecte eenmalige aanbieding als kennismaking met mij (Blanche) & Kalahari Skincare producten. Je krijgt een RIJK gezichtsbehandeling met een masker van botanische oliën. Geschikt voor alle huidtypes. Je gaat met een luxe reiskit met de beste Kalahari crèmes naar huis.

- Intake

- Dubbele Reiniging

- Huidanalyse

- Scrub

- Masker 

- Dag verzorging 

Ontspanning

Iedere behandeling bestaat uit:

- Dubbele Reiniging

- Huidanalyse

- Korte Massage van het Gezicht, Decolleté, Schouders en Nek

- Scrub Peeling

- Toner

- Onzuiverheden verwijderen

- Masker

- Serum, Dag verzorging & SPF

*Module is harsen/ verven van de wenkbrauwen, wimpers, bovenlip of kin

Brons is zonder modules

Zilver is incl. 2 modules

Goud is incl. 3 modules

Platina is incl. 4 modules

Huidverbetering

Behandeling

Iedere huid verbeterende behandeling bestaat uit:

- Dubbele Reiniging

- Huidanalyse

- Twee Modules 

- Korte Massage van het Gezicht, Decolleté, Schouders en Nek

- Scrub Peeling

- Toner

- Onzuiverheden verwijderen

- Masker

- Serum, Dag verzorging & SPF

Modules

In de behandeling heb je de keuze uit 2 Modules:

- Waxen wenkbrauwen

- Waxen Bovenlip

- Waxen kin

- Verven Wenkbrauwen

- Verven Wimpers

Stappenplan huidverbetering

Rijk

Een hydraterende en herstellende gezichtsbehandeling speciaal geschikt voor de droge en gevoelige huid. Botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren die zorgen voor het herstel van de natuurlijke huid barrière.

Boost

Een vitamine boost geschikt voor alle huidtypen die het collageen- en elastineherstel verbeterd. Rijk aan biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten. De huid word zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien.

Stralend

Geschikt voor allehuidtypen behalve de gevoeligehuid. Doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren (AHA's), peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid.

Detox

Geschikt voor alle huidtypen behalve de gevoelige huid. Een zwart Charcoal masker met een diep zuiverende en reinigende werking. Verwijdert effectief onzuiverheden, droge huid opeenhopingen en verstopte poriën. Deze behandeling zorgt voor een stralende, zuivere huid.

Actief

Speciaal geschikt voor de onzuivere/ acne huid en de huid met donkere pigmentvlekken. Een zuiverend behandelmasker, richt zich effectief op hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter.

Enzym

Geschikt voor alle huidtypen, behalve de gevoelige en hyper gepigmenteerde huid. Een zeer effectieve diep reinigende en exfoliërende behandeling die de huid verjongt en egaliseert.

Upgrade

Alginaat Hyaluron Masker

Boost je huid met dit modellerend algen masker met hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft krachtige verzachtende eigenschappen en is ook een van de belangrijkste hydraterende ingrediënten voor de huid, zelfs voor de vette, gevoelige of puistjesgevoelige huid. hyaluronzuur is een glycosamineglycaan en heeft het vermogen om vocht aan te vullen. 

Losse extra's

Shapen wenkbrauwen 

Shapen & verven wenkbrauwen

Verven wimpers of wenkbrauwen

Verven wimpers & wenkbrauwen

Shapen én verven wenkbrauwen & wimpers 

Harsen Boven-/onderlip of kin 

Harsen gelaat 

 

Wimperlift incl. verven 

 

Harsen oksels