Over mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. 

Mijn naam is Bl­anche, het gezicht achter Gewoon Mooi. 

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan het Nova College in Haarlem en ben ik sinds 2017 gediplomeerd Allround-Schoonheidsspecialiste. Vol trots en passie ben ik mijn eigen schoonheidssalon gestart in Schagerbrug. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen met hun uiterlijke verzorging en dat ze heerlijk ontspannen en voldaan naar huis toe gaan. In mijn knusse, rustige salon komt dat gevoel ook zeker naar boven . Ga liggen in de heerlijke verwarmde behandelstoel, sluit je ogen en voel hoe alle producten met masserende bewegingen  worden aangebracht. Sluit je eigen even lekker af van de buitenwereld en je gaat heerlijk ontspannen, voldaan en stralend de deur uit!

 

Na mijn opleiding ben ik op zoek gegaan naar een merk wat echt bij mij en mijn eisen past. Zo kwam ik uit bij het schitterende merk Kalahari Skin care. 

Een Zuid- Afrikaans merk met natuurlijke planten extracten uit o.a de Kalahari woestijn, die revolutionaire zichtbare huidverbetering laten zien.

Gewoon Mooi heeft een uitgebreid assortiment aan behandelingen om jouw huid weer te laten stralen.

Bij Gewoon Mooi kun je terecht van Top tot teen. Denk aan een heerlijke gezichtsbehandeling, huidverbetering, een fijne ontspanningsmassage, cupping massage of pedicure behandeling. 

 

 

 Mijn salon bevind zich in het pand van Haar revolutie.

 

Graag tot ziens bij Gewoon Mooi